CS Opleidingen is marktleider in hoger beroepsonderwijs voor verzuim- en re-integratieprofessionals. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 3000 casemanagers opgeleid. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en worden bijzonder gewaardeerd op de arbeidsmarkt. Ook bieden ze allemaal direct toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement.

Naast opleidingen bieden we onze (oud-) studenten handvatten om de verworven kennis up-to-date te houden en in de praktijk toe te passen. Bijvoorbeeld met congressen, Kennisdagen en de Zomermarkt, waarop diverse workshops te volgen zijn en met de themaboekjes van CS Verbindt. En natuurlijk met ons kennisplatform VeReFi, dat abonnees op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen en handige (reken)tools biedt.

CS Opleidingen maakt een sterke groei door. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Bedrijfsartsen die les wil geven bij Regie op Verzuim (op zzp-basis)

Regie op Verzuim is en blijft de meest populaire opleiding voor wie casemanager wil worden. Een opleiding op hbo-niveau, geaccrediteerd door de HAN. Speciaal voor Hoorn en voor Venlo zoeken we een bedrijfsarts, die het leuk vindt zijn of haar kennis over te brengen.

Wat ga je doen?
Je zult de dag ‘De rol van de bedrijfsarts en Omgaan met psychisch arbeidsverzuim’ uit het lesprogramma verzorgen, met onderwerpen als:

  • Wat ik van de bedrijfsarts verwachten?
  • De functionele mogelijkhedenlijst
  • Het vaststellen van een urenbeperking en geen benutbare mogelijkheden
  • De STECR-richtlijnen arbeidsconflict, psychische klachten en lage rugklachten.
  • Signalen herkennen die wijzen op psychische klachten
  • Praktische handvatten voor het omgaan met psychisch verzuim

Wil jij deel uitmaken van het docententeam van CS Opleidingen? Laat ons dat dan weten!
Stuur je CV met motivatie naar secretariaat@cs-opleidingen.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneliek van den Hul: 088 203 2700