Dit is een oud nieuwsbericht. De inhoud kan inmiddels achterhaald zijn door recentere ontwikkelingen.

Sfeerimpressie Zomermarkt

Het was weer een echte Zomermarkt: wat een stralend weer! Gelukkig deed de airco het goed en boden de bomen voldoende schaduw, dus het was goed toeven in Ede. Er waren zoveel aanmeldingen dat de zomermarkt dit keer zelfs drie dagen duurde!
Wij danken de deelnemers voor hun enthousiasme en natuurlijk onze sprekers voor hun inspirerende workshops: Pim Berkhout, Mark Bourgonjen, Jeroen Breen, Stephanie van Dael, Doortje ’t Hart, Ruud de Leede ,Ulrika Leons, Britt van Leur, Machteld List, Marc van Lokven, Sonja Scholts, Wendel Slingerland, Yvonne Veenendaal, Mieke Verkaik, Alex van der Wal, Eric Wonnink en Floris Wouterson. En onze sponsors: Otherside at Work, Ergatis, WGA Control, Robidus, Icara, Marvalous Health en Register Specialistisch Casemanagement.
Voor wie nog even wil terugkijken hebben we een korte sfeerimpressie gemaakt.

Ook zo’n leuk event meemaken? Reserveer dan alvast 1 oktober in je agenda voor het VeReFi Congres ‘Motivatie en veerkracht’.
Met sprekers als dr. Kilian Wawoe, Peter Kuijper, olympisch kampioen Jochem Uyttenhage en voor wie hem op de Zomermarkt gemist heeft: Floris Wouterson over SuperSlapen.