Regie op Verzuim – Februari 2021

Aanvankelijk moest ik even wennen om weer in de “schoolbanken” plaats te nemen. Een kleine groep met verschillende achtergronden en motivaties trekken gezamenlijk op om goed voorbereid te zijn voor het examen. En dat is gelukt! De hoeveelheid lesmateriaal en de behoorlijke tijdsinvestering is het meer dan waard. De docenten maken je nieuwsgierig en bieden een goede wegwijzer door de vele praktijkvoorbeelden. Behoudens dat je alle materiaal mee mag nemen naar het examen is wel noodzakelijk om goed kennis te nemen van alle lesdagen. Ook het repeteren/herhalen van rekenvoorbeelden helpt mee om uiteindelijk goed om het examen af te leggen. Het kost behoorlijk wat energie en tijd maar uiteindelijk valt alles goed op zijn plek. Ik heb tot slot erg veel plezier gehad met de opleiding Regie op Verzuim.

Theo Balk
Regie op Verzuim – Februari 2021

Recent heb ik de opleiding Regie op Verzuim gevolgd en ik ben hierover erg enthousiast. De opleiding zit goed in elkaar en de docenten weten ontzettend veel. Leuk dat diverse aspecten in de opleiding zitten. Kortom: ontzettend leerzaam en vooral erg leuk!

Anouk Wolbink
Regie op Verzuim – Februari 2021

Ik heb de opleiding Regie op Verzuim volledig online gevolgd. De eerste paar keer was het mogelijk om naar de leslocatie te komen, maar kon dit i.v.m. mijn persoonlijke situatie niet. Ik vond het erg prettig dat het secretariaat meezocht naar de beste oplossing en ook de flexibiliteit van docenten was groot. Ik kon toch de lessen digitaal bijwonen die op locatie werden gegeven. Na aanscherping van de coronamaatregelen werden alle lessen verplicht online. Deze lessen waren goed te volgen en de docenten maakten kundig gebruik van de technische mogelijkheden. Mijn complimenten daarvoor, gezien het voor velen de eerste keer was. Ook ben ik positief te spreken over de vakinhoudelijke kennis van de docenten en de persoonlijke benadering. Al met al heb ik een fijne ervaring van de opleiding ondanks de bijzondere omstandigheden en kon ik veel van het geleerde direct toepassen in mijn (nieuwe) vak. Bedankt!

Lisanne van der Valk
Regie op Verzuim – december 2020

Vandaag vernomen dat ik ben geslaagd voor de opleiding Regie op verzuim bij CS opleidingen.
Heel erg blij natuurlijk.

We zijn in september begonnen met 11 gezellige meiden en mochten na de eerste lockdown weer fysiek op locatie de lessen volgen. Ik moet zeggen dat ik dat zeer prettig heb ervaren. Zowel in Papendrecht als in Ede is er zeer goed gelet op de 1,5 meter regel en hygiëneregels.

De lessen waren erg duidelijk en de boeken ook. De docenten waren zeer behulpzaam en er was tijd voor een praatje of een grapje. Ik heb bij sommige lessen erg gelachen en het enthousiasme van alle docenten spatte eraf. Daarom wil ik mijn dank uitspreken aan: Ruud de Leede, Reinout Slee, Mandy de Koning, Hanneke Schinkel, Inge van de Waarsenburg, Ben Vlogtman, Sybrand Hoekstra, Astrid Onderwater, Julien Knops, Malu Vellekoop en Danique Thuis. Heel erg bedankt!

Tot slot wil het secretariaat bedanken voor de steun en begrip.

Malti Ganeshi
Regie op Verzuim – oktober 2020

De opleiding Regie op Verzuim is pittig, maar de leraren hebben duidelijke sheets en goed verzorgde informatie samengesteld zodat de lesstof goed te volgen is. De lessen waren netjes verzorgd bij CS Opleidingen, inclusief alle maatregelen m.b.t. Corona.
Alle lof voor de leraren, die de lessen op een leuke en interactieve manier wisten te geven. En dank voor alle netjes verzorgde administratie en correspondentie.

Lina Sergio
Regie op Verzuim – augustus 2020

Vanaf maart tot juli de opleiding casemanager regie op verzuim gevolgd. De eerste keer konden we nog fysiek samen komen, maar helaas door Corona daarna niet mee. Ondanks het online lessen volgen was het een boeiende opleiding, waarin heel veel theorie passeerde die direct toepasbaar is in de praktijk. Net voor het examen nog een lesdag gevolgd met alle highlights, dit is zeker aan te bevelen!

Joke Stoel
Regie op Verzuim – juli 2020

Zojuist geslaagd voor mijn praktijkexamen ROV, het was een intensieve periode maar het resultaat mag er zeker zijn.

De opleiding had een goede opbouw en was heel leerzaam. De leerkrachten kwamen uit de praktijk en dat gaf de opleiding een grote meerwaarde. De stof bleef hierdoor levendig met handige tips voor je dagelijkse werk.

Een deel van de opleiding is door de Corona-crisis digitaal gegaan, dit was even wennen maar ondanks alles goed te volgen. Echt een aanrader dus.

Sven Dingemans
Regie op Verzuim

Ik ben ontzettend tevreden over de opleiding ROV bij CS Opleidingen.
Duidelijke uitleg, ervaren docenten. Ik ging met plezier naar de lessen. Door de Corona helaas niet alle lessen live kunnen volgen, maar dat is goed gemaakt door de online lessen. Een echte aanrader als je als Casemanager aan de slag wilt.

Jannette Mulder
Regie op Verzuim – Juli 2020

Een uitdagende en uitgebreide opleiding die 100% inzet vraagt, maar dan heb je ook wat! Ik heb ontzettend veel (praktische) kennis opgedaan die me een uitstekende basis geeft voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

Joce de Vries
Regie op Verzuim – april 2020

Ik heb de opleiding als pittig ervaren. Je doet het er niet even bij. Veel rekenwerk, veel huiswerk. Er gaat naast de studiedag echt veel tijd in zitten. Maar wel een leuke en degelijke opleiding met goede gemotiveerde docenten en prima locaties. De voorbereiding op het examen was zeer nuttig. Het mondeling examen was wel lastig. Ik vond het meer een heel dossier ipv een casus. En dat met maar tien minuten voorbereidingstijd. Misschien moeten jullie hier nog eens kritisch naar kijken en dat iets vereenvoudigen.

Ik ben geslaagd en heb het gevoel een waardevol diploma behaald te hebben.

Monique Beishuizen