Regie op Verzuim – Mei 2019

Ik was bijna 50 jaar en zonder noemenswaardige diploma’s dat ik zonder werk kwam te zitten.
Ik besloot mij te laten omscholen tot casemanager bij CS- opleidingen.
Dit is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. De lessen worden op een boeiende manier gegeven door docenten die hun vak verstaan.
In november ben ik geslaagd voor ROV en in januari kon ik dankzij dit diploma aan de slag bij Robidus.
Doordat de ROV opleiding zo naadloos aansluit bij de praktijk kon ik ondanks dat ik geen enkele ervaring had in het verzuim binnen 3 weken al zelfstandig aan de slag.
Nu, na 4 maanden aan de slag te zijn als casemanager verzuim ben ik al gevraagd voor een andere, bredere functie binnen het bedrijf waar ze eigenlijk een ervaren senior casemanager voor zoeken.
Mijn sleutel van dit succes?
De solide ROV opleiding die ik heb bij CS heb genoten, gegeven door bevlogen docenten die de passie voor het casemanagement op mij hebben overgebracht.
Van 50 jaar zonder perspectief naar 50 jaar met een prachtig ROV diploma waarmee werk voor altijd gegarandeerd is, een baan en een toekomst. Ik ben inmiddels ook gestart met mijn RCM en ben ook over deze opleiding enorm enthousiast.
CS-opleidingen zal ik van harte bij iedereen aanbevelen die interesse heeft in het casemanagement.

Esther Petrakis
Regie op Verzuim – Maart 2019

Na jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, heb ik besloten om mij om te scholen tot Casemanager.
CS opleidingen is naar zeggen van professionals in het vakgebied een goed aangeschreven instituut en dat heb ik ook zelf zo mogen ervaren.
Met mijn diploma opzak kijk ik terug op een pittige periode, maar waar ik ontzettend veel van het nieuwe vakgebied heb geleerd.
Tijdens elke les stond een ervaringsdeskundige uit het vakgebied voor de klas, die mij aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen veel heeft geleerd. CS biedt ; verdiepingen middels actualiteiten en onderzoeken, klassikaal cases oefenen, examens oefenen en het bieden van ondersteuningen waar nodig en kwaliteit.

Bianca Daas
Regie op Verzuim – Februari 2019

Voor mij persoonlijk was het een zeer waardevolle aanvulling op mijn kennis.
Fijne docenten, super lunch ( mag ook wel eens gezegd worden).
Ik heb in de praktijk al veel kunnen toepassen.
Ik kan CS Opleidingen van harte aanbevelen!

Desiree Bus-Offermann
Regie op Verzuim – Augustus 2018

In Augustus 2018 heb ik de Summerschool “Regie op Verzuim” gevolgd. Al met al vond ik het een erg interessante opleiding welke ik met veel plezier gevolgd heb mede ook dankzij sympathieke docenten en een geweldige groep medestudenten! Aangezien ik geen enkele ervaring in het vakgebied heb was echt ALLES in deze opleiding volledig nieuw voor me. Het examen betreft een open boek examen, waardoor we gelukkig niet alles volledig uit het hoofd moesten kennen.
Puntje voor verbetering is dat er heel veel leerstof in verschillend lesmateriaal telkens terugkomt maar net een klein beetje uitgediept of net weer wat anders. Voor studenten zou het makkelijker zijn om 1 bron te hebben waar alles per onderwerp bij elkaar staat. Zo zou het examen ook meer een inhoudelijk examen kunnen worden dan een examen waar je zoekcompetenties worden getoetst.

Maar al met al een super leerzame cursus zo interessant dat ik er serieus over denk ook de Post Bachelor Register Casemanagement opleiding te gaan volgen.

Greetje van der Wielen
Regie op Verzuim – September 2018

Afgelopen zomer heb ik de CROV summerschool in Randwijk gevolgd. Daarbij had ik mezelf vanwege de lange reistijd op een bed & breakfast in de buurt `getrakteerd’. Zo had ik ’s avonds met een hoofd vol informatie de rust om in deze prachtige omgeving te ontspannen voor de volgende dag. Het was een pittige opleiding, maar wat heb ik veel geleerd! En ik dacht van tevoren dat ik toch al aardig wat kennis van zaken had! De lessen waren afwisselend en interessant. En dit alles binnen een gemoedelijke sfeer. En noemenswaardig zijn zeker ook nog de fantastische lunches elke lesdag.
In september heb ik inderdaad het begeerde Crov diploma mogen behalen! En ik heb er nog een leuk netwerk aan over gehouden ook.
Kortom: complimenten voor CS; je krijgt echt waar je voor je geld!

Klaske van der Leij
September 2018 – Regie op Verzuim

Nog nauwelijks bekomen van de schok dat ik het toch echt heb gehaald, hier een korte terugblik.

In de twee, meest zonnige, weken van het jaar volgde ik de Summerschool Regie op Verzuim Te Randwijk. Het idee was om zo efficiënt mogelijk het diploma te halen. Ik had immers deze zomer veel tijd om te studeren…
Nou dat is me dus vies tegengevallen! Ik heb mijzelf geen dienst bewezen door deze spoedcursus te doen bleek al snel. Ik zou iedereen die nog niet langere tijd in dit werkveld bezig is (dus nog niet effectief als casemanager werkt) aanraden om de gewone opleiding van 4 maanden te doen. Aan de kwaliteit vd docenten, het materiaal en de geweldige organisatie te Randwijk, lag het niet. Waar ik (bijna) op ben stuk gelopen was de hoeveelheid stof en het gebrek om tussen lessen door de stof te leren en via oefeningen toe te leren passen. Het is 8 dagen stampen tijdens de lessen met geen tijd tussendoor om het je eigen te maken.
Tel daar bij op de paniek die zich van mij meester maakte tijdens het examen (ik weet nu wat mensen bedoelen met een black-out, nog nooit eerder gehad) en de mega tijdsdruk en dan is het plaatje compleet. Gelukkig kent dit verhaal een goed einde: Het mag een wonder heten, maar ik heb het gehaald.

Laat je niet weerhouden om de opleiding te gaan doen. Ik vind het een verrijking en een prachtig vakgebied dat midden in de maatschappij staat en lééft.

VMC uit Amsterdam
najaar 2017-Regie op Verzuim

Ik ben ontzettend enthousiast over de opleiding Regie op verzuim die ik in het najaar van 2017 in Papendrecht heb gevolgd.
Als volmachtbeheerder op de inkomensverzekeringen houd ik mij in mijn dagelijks werk veel bezig met het beleid op het gebied van verzuim.
Ik ben met name verantwoordelijk voor de kwaliteit van de processen en het rendement van de portefeuille. Kennis op het gebied van de sociale zekerheid is voor mij onmisbaar. Dankzij de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding Regie op verzuim heb ik veel meer grip op onze processen.

De opleiding Regie op Verzuim is een van de betere opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd!
Ondanks dat ik universitair geschoold ben, vond ik Regie op verzuim een intensieve opleiding die vervolgens wordt afgerond met een pittig examen waarbij de lat erg hoog ligt. Bedankt aan CS opleidingen en de docenten die hebben bijgedragen aan waardevolle kennis en een succesvolle afronding van de opleiding.

Rilana Margarita
Juli 2018 – Regie op Verzuim

In het voorjaar van 2018 heb ik Regie Op Verzuim gevolgd in Randwijk. Deze opleiding start met een flink stuk theorie, die daarna verder concreet wordt gemaakt in lessen door ervaringsdeskundigen van de werkvloer. Dit is een prettige manier van studeren, omdat de theorie goed gekoppeld wordt aan eigen ervaringen, voorbeelden en cases.
En dit alles wordt je aangeboden in een fijne omgeving, met goede ondersteuning en service bij vragen en een goede lunch!

Tessa van Boesschoten
Juni 2018

Hartelijk dank voor een geweldige tijd in Randwijk. Wat ik oprecht van jullie geleerd heb, is dat het eigenlijk niet om geld en schadelast gaat. Het hebben van personeel moet primair gaan over het wederzijds inspireren en om samen te ondernemen en successen te behalen. Mijn verwachtingen waren hoog, maar ik had nooit verwacht dat het zou leiden tot zo’n carrière switch: van een mooie baan in de verzekeringswereld naar zelfstandig case en caremanager.

Robert Looren de Jong RCMC, Optica Consultancy
Januari 2018 – Regie op Verzuim

CS: hartelijk dank voor de fantastische opleiding Regie op Verzuim! Ik heb ervan genoten; het aanbod in kennis was hoog, toepasbaar in de praktijk en actueel. De docenten waren allen zeer professioneel en de organisatie was goed.

 

Yvonne Lemmen van Lagarde & You loopbaanontwikkeling