Regie op Verzuim – juli 2020

Zojuist geslaagd voor mijn praktijkexamen ROV, het was een intensieve periode maar het resultaat mag er zeker zijn.

De opleiding had een goede opbouw en was heel leerzaam. De leerkrachten kwamen uit de praktijk en dat gaf de opleiding een grote meerwaarde. De stof bleef hierdoor levendig met handige tips voor je dagelijkse werk.

Een deel van de opleiding is door de Corona-crisis digitaal gegaan, dit was even wennen maar ondanks alles goed te volgen. Echt een aanrader dus.

Regie op Verzuim

Ik ben ontzettend tevreden over de opleiding ROV bij CS Opleidingen.
Duidelijke uitleg, ervaren docenten. Ik ging met plezier naar de lessen. Door de Corona helaas niet alle lessen live kunnen volgen, maar dat is goed gemaakt door de online lessen. Een echte aanrader als je als Casemanager aan de slag wilt.

Regie op Verzuim – Juli 2020

Een uitdagende en uitgebreide opleiding die 100% inzet vraagt, maar dan heb je ook wat! Ik heb ontzettend veel (praktische) kennis opgedaan die me een uitstekende basis geeft voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

Regie op Verzuim – april 2020

Ik heb de opleiding als pittig ervaren. Je doet het er niet even bij. Veel rekenwerk, veel huiswerk. Er gaat naast de studiedag echt veel tijd in zitten. Maar wel een leuke en degelijke opleiding met goede gemotiveerde docenten en prima locaties. De voorbereiding op het examen was zeer nuttig. Het mondeling examen was wel lastig. Ik vond het meer een heel dossier ipv een casus. En dat met maar tien minuten voorbereidingstijd. Misschien moeten jullie hier nog eens kritisch naar kijken en dat iets vereenvoudigen.

Ik ben geslaagd en heb het gevoel een waardevol diploma behaald te hebben.

Regie op Verzuim – maart 2020

Met veel plezier heb ik de opleiding ROV gevolgd
Gedegen, gedetailleerd, met oog voor detail, dat zijn de eerste woorden die in mij opkomen
Uitstekende docenten die het zichtbaar leuk vonden “je de weg te wijzen”, en zeker niet onbelangrijk goed gedocumenteerde lessen!
Aan te bevelen dat zeker als een prima basis voor het werkterrein “re-integratie” en alles wat daarmee samenhangt!

Regie op Verzuim – januari 2020

Ik kan niet anders concluderen dat ik deze opleiding als zeer pittig maar enorm leerzaam heb ervaren.
De docenten zijn enorm betrokken en praktijk gericht.
CS Opleidingen kan ik bij een ieder van harte aanbevelen!

Regie op Verzuim – Januari 2020

Ik ben zeer tevreden over de opleiding!
Elke dag zijn er andere experts die de lesdag verzorgen en direct ervaring uit het bedrijfsleven meebrengen, zo wordt praktijk en wetgeving direct met elkaar verbonden.
De docenten zijn goed, boeiend en deskundig.
De organisatie van de opleiding is erg goed, je krijgt duidelijke informatie, de lijntjes zijn kort. Ook voor het examen krijg je duidelijke informatie.
Je moet niet verwachten deze opleiding er eventjes bij te doen want het kost echt de nodige tijdsinvestering maar dat is het zeker waard!

Summerschool Regie op Verzuim – Juli 2019

In juli 2019 heb ik de summerschool Regie op Verzuim gevolgd. De lessen werden verzorgd door ervaren praktijkmensen met een enorme dosis actuele kennis. Ik vond het een genot om van deze mensen te leren. De studie was pittig en het tempo lag hoog. Dus enige kennis van verzuim is onontbeerlijk als je de summerschool overweegt. Het is echt een studie op HBO-niveau met een flinke hoeveelheid (soms complexe) stof en studiemateriaal. Daarnaast vond ik zowel het mondeling als het schriftelijke examen best pittig. Je wordt overigens goed begeleid en voorbereid op beide examens. En áls je het papiertje dan ook haalt, weet je zeker dat je een waardevol diploma in je bezit hebt! Deze opleiding is een echte aanrader voor iedereen met passie voor het vak.

Augustus 2019

Gelukkig niet alleen minder goed nieuws binnen één week. Ik heb zojuist (na 7 weken) een mooie uitslag binnen gekregen van mijn examen Casemanagement Regie op Verzuim. Yes, diploma in the pocket met een dikke 9 als cijfer. Je vroeg nog hoe ik de opleiding vond. Wat ik er goed aan vind is dat ik in een korte tijd zowel ervaring, kennis en theorie heb kunnen omzetten/opfrissen naar een mooi diploma. Ik heb de lessen gevolgd via CS Opleidingen in de vorm van de Summer School versie. De docenten zijn zeer ervaren op hun specifieke vakgebied en weten dit op een plezierige manier over te brengen. Dus mocht jezelf en of iemand hebben die dit ook wil doen, kan ik het zeker aanraden. Ik merk ook aan de reacties van de medecursisten dat zij zeer enthousiast zijn. Houd wel rekening met de hoeveelheid en de gedetailleerde leerstof. Ik zeg het niet snel maar het was behoorlijk veel.

Regie op Verzuim – Juni 2019

Ik heb de opleiding als behoorlijk pittig ervaren. Het is zeer divers, alle facetten rondom verzuim komen aan bod, zelfs een rollenspel. Maar daarbij heb ik het als zeer leerzaam ervaren. Ik heb meteen mijn kennis in de praktijk kunnen brengen. Zo heb ik voor mijn werkgever – dankzij mijn studie – zo’n € 5.000 van het UWV kunnen terugvorderen wegens teveel aan doorberekende WGA-lasten.

Nogmaals: het is een pittige opleiding, maar zeer leerzaam en de moeite waard geweest. En nu ik mijn diploma heb, ben ik heel trots op mezelf