Uitgelichte opleidingen:
Op deze pagina lees je hoe CS Opleidingen omgaat met lessen en examens in deze tijd van coronamaatregelen. We plaatsen er regelmatig updates, dus houd deze pagina in de gaten. 

Kennislessen gaan online door 

De meeste lessen gaan gewoon door, maar worden tot en met 31 mei alleen nog online, dus digitaal verzorgd. Dit gaat via Zoom, een dienst voor een virtuele bijeenkomst via internet. Je kunt de les dan thuis volgen via je pc, laptop, tablet of telefoon. Hiervoor kun je het Zoom Cloud Meetings programma op je pc of tablet installeren (https://zoom.us/download) of de app downloaden via de Playstore of App Store. Om deel te nemen aan de les, ontvang je een inlogcode via het secretariaat. 

Overigens: als daar behoefte aan is, heb je de mogelijkheid om dezelfde les ook nog een keer in collegevorm in Ede te volgen. Hier worden dagen voor ingepland wanneer bekend is dat de maatregelen van het RIVM opgeheven zijn. Zo kun je de studie nu online volgen en op een later moment kan een ieder die dat wenst de les ook nog live bijwonen. 

Communicatielessen  

We werken aan een oplossing om de communicatielessen ROV door te laten gaan. Voor de overige opleidingen worden ze uitgesteld.

Eerste lesdag 

Is het je eerste lesdag? Dan sturen we het lesmateriaal naar je op, zodat je de les thuis via Zoom kunt volgen.  

Mondelinge examens en assessments  

Alle mondelinge examens en assessments worden uitgesteld. Zodra hiervoor data bekend zijn, ontvang je bericht. 

Schriftelijke examens  

Het schriftelijk examen Regie op Verzuim van 24 april wordt in ieder geval uitgesteld naar half mei. We zijn mogelijkheden aan het onderzoeken om het examen op een alternatieve manier af te nemen. Hierover word  je zo snel mogelijk geïnformeerd.  

Bijscholingen

We zijn met de diverse docenten in gesprek in hoeverre zij de bijscholingen online kunnen en willen geven. Zodra hierover meer bekend is, ontvang je bericht.