CS Opleidingen is marktleider in onderwijs voor sociale zekerheid, verzuim en re-integratie. CS is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid.

De beroepsopleider voor register casemanagers

De grote vraag naar opleidingen op het gebied van sociale zekerheid is niet zo vreemd. De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en een organisatie heeft globaal met circa 40 wetten en/of regelingen te maken waar het de medewerkers betreft. Voeg daarbij de verscherpte privacywetgeving en het mag duidelijk zijn dat de juiste uitvoering van alle regelgeving inmiddels een behoorlijk complexe puzzel is. Graag helpen wij je om met meer en betere kennis het niveau van de uitvoering te verbeteren. Met bijvoorbeeld de Cursus Casemanagement heb je al een heel aardig beeld van hoe je verzuim en arbeidsongeschiktheid onder controle krijgt. Wilt je echt de diepte in, dan is onze Regie op Verzuim een aanrader: al meer dan 10 jaar dé beroepsopleiding voor register casemanagers. Neem een kijkje op onze Opleidingenpagina voor het complete aanbod.

Onder toezicht van de HAN

Al onze opleidingen op hbo- en postbachelorniveau zijn geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit betekent dat je na afronding een officieel certificaat van de HAN ontvangt, dat zeer gewaardeerd wordt op de arbeidsmarkt.

Toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement

Al onze opleidingen geven toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement. Op het moment dat je bent ingeschreven in een van deze hoofdregisters mag je de bijbehorende titel voeren:

  • ROV voor gediplomeerden Regie op Verzuim
  • ROZ voor gediplomeerden Regie op Ziektewet
  • ROW voor gediplomeerden Regie op Werkvermogen
  • RCM voor gediplomeerden Post Bachelor Register Casemanagement
  • RSZ voor gediplomeerden Post Bachelor Risk Management Sociale Zekerheid en Inzetbaarheid
  • RCMC voor gediplomeerden Post Bachelor Register Casemanagement plus Post Bachelor Risk Management Sociale Zekerheid OF voor gediplomeerden Register Case- en Caremanagement
  • ADVI voor gediplomeerden Post Bachelor Register Arbeidsdeskundige
  • CMTD voor gediplomeerden Casemanager Taakdelegatie
Kennis up-to-date houden

Na je opleiding bieden we je volop handvatten om je verworven kennis up-to-date te houden en in de praktijk toe te passen. Bijvoorbeeld met een maandelijks bijscholingsaanbod, webinars en congressen. En natuurlijk met onze themaboekjes CS Verbindt, waarin we telkens een actueel onderwerp uitdiepen. Of kies voor een VeReFi Abonnement, zodat je elke maand op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen en gebruik kunt maken van handige (reken)tools.

Kortom, als je serieus werk wilt maken van schadelastbeheersing op verzuim en arbeidsongeschiktheid, dan zit je bij CS Opleidingen goed! Inmiddels zijn zo’n 7000 register casemanagers je voorgegaan.