Uitgelichte opleidingen:

CS Opleidingen is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Met name waar het gaat om verzuim en arbeidsongeschiktheid. Grondleggers zijn Herwin Schrijver van Cylin BV en Marjol Nikkels-Agema van Sensio Konsult BV. Beiden verzorgen al sinds 1998 maatwerkopleidingen op dit vakgebied.

De grote vraag naar opleidingen op het gebied van sociale zekerheid is niet zo vreemd. De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en een organisatie heeft globaal met circa 40 wetten en/of regelingen te maken waar het de medewerkers betreft. De juiste uitvoering ervan is inmiddels een behoorlijk complexe puzzel. Graag helpen wij u om met meer en betere kennis het niveau van de uitvoering te verbeteren. Met bijvoorbeeld de Cursus Casemanagement heeft u al een heel aardig beeld van hoe u verzuim en arbeidsongeschiktheid onder controle krijgt. Wilt u echt de diepte in, dan is onze bestseller Regie op Verzuim een aanrader. Neem een kijkje op onze Opleidingenpagina voor het complete aanbod.

Na uw opleiding bieden we u volop handvatten om uw verworven kennis up-to-date te houden en in de praktijk toe te passen. Bijvoorbeeld met onze Kennisdagen, waarop u diverse workshops kunt volgen. En natuurlijk met ons magazine CS Verbindt, waarin we diverse mensen uit het werkveld aan het woord laten. Of kies voor een VeReFi Abonnement, zodat u elke maand op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen en gebruik kunt maken van  handige (reken)tools.

Kortom, als u serieus werk wilt maken van schadelastbeheersing op verzuim en arbeidsongeschiktheid, dan zit u bij CS Opleidingen goed!