Voorkom misvattingen: échte inzichten met verzuimcijfers

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   Door: Roel van der Sanden, CTO van Otherside

   Wat gaan we bespreken?
   Vrijwel iedereen kent de basis verzuimcijfers: verzuimpercentage, meldingsfrequentie en de gemiddelde verzuimduur. Maar wat kun je eigenlijk afleiden uit deze cijfers? En wat juist niet? In deze bijscholing geven we inzicht in de beperkingen die de standaardcijfers hebben en met welke extra gegevens meer praktisch bruikbare informatie uit data gehaald kan worden. We introduceren een stappenplan hoe u, in uw specifieke situatie, kunt bepalen welke cijfers het meeste inzicht geven. Ook gaan we dieper in op de analyse van deze data: welke conclusies en vervolgacties kunt u hier wèl en níet direct uit afleiden?

   Voor wie is dit interessant?
   Voor iedereen die meer met vastgelegde gegevens rondom verzuimbegeleiding wil doen en over deze gegevens beter onderbouwde uitspraken wil kunnen doen.

   Lid van het RSC?
   Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw bijscholingstegoed.

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   De investering voor deze bijscholing
   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heeft u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigenlidmaatschap, dan zijn hierin twee bijscholingsdagdelen per jaar inbegrepen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

  Deel op social media: