Voorkom misvattingen: échte inzichten met verzuimcijfers

Soort opleiding:
Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Door: Roel van der Sanden, CTO van Otherside

  Wat gaan we bespreken?
  Vrijwel iedereen kent de basis verzuimcijfers: verzuimpercentage, meldingsfrequentie en de gemiddelde verzuimduur. Maar wat kun je eigenlijk afleiden uit deze cijfers? En wat juist niet? In deze bijscholing geven we inzicht in de beperkingen die de standaardcijfers hebben en met welke extra gegevens meer praktisch bruikbare informatie uit data gehaald kan worden. We introduceren een stappenplan hoe u, in uw specifieke situatie, kunt bepalen welke cijfers het meeste inzicht geven. Ook gaan we dieper in op de analyse van deze data: welke conclusies en vervolgacties kunt u hier wèl en níet direct uit afleiden?

  Voor wie is dit interessant?
  Voor iedereen die meer met vastgelegde gegevens rondom verzuimbegeleiding wil doen en over deze gegevens beter onderbouwde uitspraken wil kunnen doen.

  Lid van het RSC?
  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  De investering voor deze bijscholing
  De investering voor deze bijscholing is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u twee bijscholingsavonden of -middagen per jaar gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: