Voorkom misvattingen: échte inzichten met verzuimcijfers

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC. 

   Door: Roel van der Sanden, CTO van Otherside

   Wat gaan we bespreken?
   Vrijwel iedereen kent de basis verzuimcijfers: verzuimpercentage, meldingsfrequentie en de gemiddelde verzuimduur. Maar wat kun je eigenlijk afleiden uit deze cijfers? En wat juist niet? In deze bijscholing geven we inzicht in de beperkingen die de standaardcijfers hebben en met welke extra gegevens meer praktisch bruikbare informatie uit data gehaald kan worden. We introduceren een stappenplan hoe je, in jouw specifieke situatie, kunt bepalen welke cijfers het meeste inzicht geven. Ook gaan we dieper in op de analyse van deze data: welke conclusies en vervolgacties kun je hier wèl en níet direct uit afleiden?

   Voor wie is dit interessant?
   Voor iedereen die meer met vastgelegde gegevens rondom verzuimbegeleiding wil doen en over deze gegevens beter onderbouwde uitspraken wil kunnen doen.

   Aangesloten bij het RSC?
   Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, dan verzoeken wij je je in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van je bijscholingstegoed.

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC. 

   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen-registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

  Deel op social media: