Verzuimdossier bij letsel door een ongeval

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC

    

   Door: Ruud Naarsing RCM, RSZ en letselschadejurist en Hedi de Leeuw, sr. Psycholoog DBC.

   Als er sprake is van verzuim door een ongeval, is er nog veel winst in de begeleiding van werkgever en werknemer te behalen. Zowel op financieel als medisch gebied. Een casemanager kan hierin een belangrijke rol spelen door proactief vanuit het verzuimdossier mee te denken met slachtoffer en werkgever.

   Deze bijscholing biedt je de extra kennis op zowel juridisch als medisch gebied die je daarvoor nodig hebt. Basisthema’s van deze sessie zijn:

   • Cijfers: waar hebben we het feitelijk over? Om hoeveel ongevallen gaat het? Wat is de duur van het verzuim door letsel? Welke schade levert dat voor bedrijven op?
   • Wet- en regelgeving: sociaal zekerheidsrecht versus aansprakelijkheidsrecht.
   • Welke partijen zijn betrokken bij het verzuimdossier en welke verantwoordelijkheden en belangen hebben deze partijen? Waar heb je rekening mee te houden in je verzuimdossier?
   • Rol bedrijfsarts en casemanager: waar kun je in het verzuimdossier winst behalen vanuit ieders rol en verantwoordelijkheid?
   • Hersteltrajecten: wanneer wat in te zetten? Wat zijn de do’s and don’ts qua inzet interventie?

   Deze bijscholing wordt verzorgd door Ruud Naarsing, RCM, RSZ en letselschadejurist en Hedi de Leeuw, sr. Psycholoog DBC.

   Aangesloten bij het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een  Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van jouw bijscholingstegoed.

  • De investering voor deze bijscholing is € 199 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

    

  Deel op social media: