Beste casemanager – onderscheid jezelf als merk

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC

    

   Door: Emile van der Linde

   Hallo beste verzuimconsulent, -adviseur of specialist, taakdelegatie-tijger, adviseur inzetbaarheid, werkvermogen-goeroe en alle overige energieke casemanagers van Nederland. Hoe onderscheid jij je in deze drukke markt van aanbieders?

   Door de krapte op de arbeidsmarkt en een toenemend besef dat we structureel moeten werken aan duurzaam inzetbaar personeel zal onze branche de komende jaren groeien. Met de huidige dienstverlening? Of moet het roer (radicaal) om? Waar sta jij met jouw specialisme in die markt? Denk je erover om verder te gaan als zelfstandig professional? Ben je al zelfstandige of een startup en sta je voor een verdere groei? En waarom wil je deze stap wellicht zetten?

   In deze workshop kijken we samen hoe jij als arbeid & gezondheid professional jouw merk verder kunt uitbouwen. Met hele praktische tips en tools. Hoe je jezelf kunt onderscheiden in het enorme aanbod van professionals en bedrijven. We delen niet alleen de succesverhalen, maar ook de gemaakte fouten. Zodat jij die niet hoeft te maken.

   Over de trainer

   Vanuit zijn rol als ondernemer, investeerder en mentor is Emile betrokken bij diverse start- en scale-ups, veelal in op het vlak van arbeid en gezondheid. Hij wordt geïnspireerd door talent en ondernemerschap. Liefst gericht op de toekomst van werk, innovaties en een sociaal-maatschappelijke oriëntatie. Hij initieert en adviseert bij ondernemerschap en innovatie. Conceptueel en concreet. Emile is eigenaar van een arbodienst en trainer voor diverse werkgevers op het vlak van integraal gezondheidsmanagement.

   Aangesloten bij het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een  Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van jouw bijscholingstegoed.

  • Let op: ben je aangesloten bij het RSC, schrijf dan in via de website van het RSC.

   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

    

  Deel op social media: