Veelgestelde vragen over complexe dossiers

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC.

    

   Docent: Marjol Nikkels

   Al jarenlang beantwoordt Marjol vrijwel dagelijks FAQ-vragen over complexe verzuimdossiers. Zie ook het CS Verbindt boekje ‘100 vragen over Verzuim, Re-integratie en Financiën’. In deze bijscholing neemt Marjol veelvoorkomende vragen met je door. Bijvoorbeeld:

   • Als een 35-minner later toenemend arbeidsongeschikt wordt, hoe zit het dan met de samenloop tussen uitkeringen en loondoorbetalingsplicht?
   • Wanneer is het inzetten van een deskundigenoordeel zinvol of juist niet?
   • Wat te doen bij marginale mogelijkheden?
   • In welke situaties is het zinvol om het UWV in gebreke te stellen of juist niet?

   Je kunt uiteraard ook je eigen vragen over complexe dossiers inbrengen: vooraf of tijdens de bijscholing. Kortom, een bijzonder praktische bijscholing, die je niet mag missen!

   Aangesloten bij het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een  Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van jouw bijscholingstegoed.

  • De investering voor deze bijscholing is € 199 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

  Deel op social media: