Sekse op de werkvloer: man/vrouw diversiteit

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

   Door: Saskia Paulissen, spreker, dagvoorzitter, flirtcoach

   Man/vrouw diversiteit is meer dan beide seksen evenredig op de werkvloer vertegenwoordigd hebben. Diversiteit wordt pas succesvol als je de unieke mannelijke en vrouwelijke eigenschappen leert herkennen en ten volle benut.

   Waar komen die verschillen vandaan? Hoe kunnen we ze overbruggen en wat is het effect op o.a. de communicatie, het gebruik van woorden, het nemen van beslissingen en het omgaan met stress? Ook gedragen mannen en vrouwen zich anders in vergaderingen en, heel belangrijk, hebben ze ander gevoel voor waardering. In de praktijk blijkt dat beide seksen onbewust de neiging hebben de andere sekse vanuit hun eigen gedragspatroon te benaderen of te bevechten. Dat is een gemiste kans. Leer de unieke mannelijke en vrouwelijke eigenschappen herkennen en u haalt veel meer rendement uit man/vrouw diversiteit!

   Saskia Paulissen neemt u in deze bijscholing op humoristische wijze mee in de verschillen tussen het mannelijk en vrouwelijk brein. U krijgt inzicht in de drijfveren van de andere sekse. Waarom doen ze wat ze doen? De bijscholing is een feest van herkenning, dus er wordt veel gelachen wat weer positieve energie oplevert!

   Saskia Paulissen
   Mensen op een vermakelijke manier inzicht geven in hun gedrag, is wat Saskia het liefste doet. Of het nu gaat om man/vrouw communicatie, zakelijk flirten, presenteren of acteren, kenmerkend voor haar optredens zijn humor, enthousiasme en volop interactie met de groep.

   Lid van het RSC?
   Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw bijscholingstegoed.

  • De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

   Heeft u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigenlidmaatschap, dan zijn hierin twee bijscholingsdagdelen per jaar inbegrepen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

  Deel op social media: