Risk Management Sociale Zekerheid

Soort opleiding:
Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Tijd: van 14.00 tot 17.00
  Docent: Herwin Schrijver

  Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Risk Management Sociale Zekerheid

  Inmiddels draait de Post Bachelor Opleiding Risk Management Sociale Zekerheid al weer 2 jaar. De opleiding is niet alleen voor register casemanagers geschikt maar geeft ook specialisten Inkomensverzekeringen nieuwe inzichten. Speciaal voor de leden van de RSC is er nu een verkort programma met de belangrijkste aandachtspunten van deze nieuwe opleiding gemaakt.

  De standaardrisico’s van alle financiële prikkels die bij de werkgevers zijn neergelegd (de ‘harde’ risicofactoren) zijn bij de casemanagers bekend. U gaat in deze bijscholing ontdekken welke zachte risicofactoren er zijn en hoe u ze kunt herkennen. De termen zijn ingewikkeld, zoals obsoletie, atrofie, assimilatie en transitierisico’s. Maar door de verschillende toelichtingen en voorbeelden die gekoppeld zijn aan verzuim en arbeidsongeschiktheid gaat u deze risico’s ook herkennen in uw eigen organisatie of bij klanten waar u werkt. Tijdens deze bijscholing maakt u in groepsverband een aantal handige praktijkopdrachten.

  Lid van het RSC?

  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen

 • Er zijn voor deze opleidingen momenteel geen planningen. U kunt zich daarom ook niet inschrijven.
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Deze bijscholing duurt van 14.00 tot 17.00 uur.
  Uw investering voor deze bijscholingsmiddag is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.
  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsmiddagen- of avonden gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: