Professionele Casuïstiek

Soort opleiding:
Duur:
1 dagdeel
Onder licentie van:
PE-Punten van:
  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   Docent: Marjol Nikkels, specialist sociale zekerheid

   Heeft u een dossier waarvan u niet goed weet hoe u dat het beste aan kunt pakken? Ligt er een ‘hoofdpijndossier’ op uw bureau waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Of is er een kwestie waar u steeds opnieuw tegenaan loopt? Dan is dit een uitgelezen gelegenheid.

   Marjol Nikkels bespreekt in deze bijscholing verschillende casussen uit de dagelijkse praktijk van casemanagers. Marjol gaat stap voor stap door een aantal relevante casussen, laat u de pijnpunten, aandachtspunten en valkuilen zien, en geeft advies over de beste aanpak. En, als u wilt kunt u ook zelf een casus aanleveren*.

   Sparren met vakgenoten
   Heeft u niet direct een geschikt dossier (of werkt u überhaupt niet als casemanager op dossierniveau), maar wilt u toch graag aanwezig zijn bij deze bijscholing, dan kan dat natuurlijk ook. De bijscholing is een prima gelegenheid om te sparren met vakgenoten en ervaringen te delen. U bent dus niet verplicht om een casus aan te leveren.

   Kennisupdate
   Deze bijscholing is ook zeer geschikt voor (her-)startende casemanagers. Er worden verschillende dossiers besproken, zodat u in vogelvlucht alle wet- en regelgeving weer eens langs ziet komen. Uw kennis wordt opgefrist, en u bent weer helemaal up-to-date.

   *Wilt u een casus indienen, stuur die dan per e-mail naar info@register-rsc.nl. Let op: alleen casussen die geschikt en relevant zijn, zullen worden besproken. Wellicht zal, vanwege de beperkte duur van de bijscholing, niet iedere casus aan bod komen. Uiteraard moet een casus geanonimiseerd worden ingediend. Wilt u een casus indienen, geef dan een zo kort maar volledig mogelijke beschrijving van het betreffende dossier.

   Lid van het RSC?
   Het bijwonen van dit bijscholingsdagdeel is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw bijscholingstegoed.

  • Let op: bent u lid van het RSC, schrijf dan in via de website van het RSC

   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heeft u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigenlidmaatschap, dan zijn hierin twee bijscholingsdagdelen per jaar inbegrepen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden. Zo voorkomt u dat u een nota krijgt van CS Trainingen en Opleidingen.

    

  Deel op social media: