Masterclass Succesvol aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC.

   Docenten: Nathalie Scholtes en Erwin van der Zanden van Bruis (experts in Duurzame Inzetbaarheid en kennispartner van CS Opleidingen)

   Masterclass Succesvol aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

   Altijd al meer willen weten over Duurzame Inzetbaarheid? Over wat het jouw organisatie oplevert? Hoe je op een praktische manier en met succes de huidige en toekomstige inzetbaarheid kunt verbeteren? Wat de urgentie van Duurzame Inzetbaarheid is? Dan is deze Masterclass een must voor jou.

   In deze Masterclass krijg je antwoord op al deze vragen, en meer….. Nathalie Scholtes en Erwin van der Zanden van Bruis nemen je mee in het thema. Praktische toepasbaarheid staat centraal.

   Wat levert deelname aan de Masterclass jou op?

   • Duurzame Inzetbaarheid (DI) is voor jou niet langer een containerbegrip;
   • Inzicht in de toegevoegde waarde van een goed preventief DI beleid;
   • Je kent de rollen van de medewerker, de leidinggevende en werkgever;
   • Je hebt inzicht in de stappen en tools die aan de basis liggen van het optimaliseren van de inzetbaarheid;
   • Je kunt het management van jouw organisatie adviseren over het succesvol verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers;
   • Je relateert duurzame inzetbaarheid aan de organisatiedoelen.

   Programma

   Het programma van deze dag is een mix van theorie en praktijk. Aan de basis ligt het Bruis DI Model. Aan de hand van concrete cases ga je aan de slag en krijg je zicht op de rollen van de voornaamste stakeholders. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van het meten van de inzetbaarheid. De do’s en de don’ts komen aan bod. Je leert een gericht verbeterplan op te stellen. Tools die zich al veelvuldig in de praktijk hebben bewezen worden behandeld.

   Voor wie bestemd?

   De Masterclass is bestemd voor iedereen die meer wil weten over Duurzame Inzetbaarheid. Voor degene die vanuit een brede, integrale visie aan de slag wil met Duurzame Inzetbaarheid. Voor casemanagers, HR-functionarissen, Arbodeskundigen et cetera die hun deskundigheid over DI willen vergroten.

   Aangesloten bij het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholingsdag is goed voor 6 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een  Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van jouw bijscholingstegoed

    

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC.

   De investering voor deze bijscholing is € 390 ex btw. 

   Heb je een Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie van het RSC, dan mag je deze dag laten afschrijven van de twee bijscholingsdagdelen die bij de registratie zijn inbegrepen. Schrijf je in via de website van het RSC. Schrijf je je via CS Opleidingen in, dan moet je direct via IDeal afrekenen.

  Deel op social media: