Masterclass Risico bepalen binnen verzuim, WIA en WGA bij overgang onderneming

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC

    

   Door: Ralf de Haas

   Een belangrijk onderdeel van het casemanagement is het financiële plaatje, wat zijn de kosten voor de werkgever? We weten dat de WGA-kosten voor maximaal 10 jaar worden doorbelast. Hoe zit dat dan als een bedrijf wordt overgenomen, gaat fuseren of een afdeling zich afsplitst?

   In deze Masterclass bespreken we de verschillende scenario’s en gaan we wat dieper in op de jurisprudentie omtrent de WIA-gevolgen bij overgang van onderneming.

   Programma
   Het programma voor dit dagdeel bestaat uit een stukje wetgeving, jurisprudentie en casuïstiek. Je kunt na dit dagdeel overgang van onderneming herkennen, de verschillende scenario’s benoemen en de financiële risico’s ZW/WGA in kaart brengen wanneer er sprake is van overgang van onderneming.

   Voor wie bestemd?
   De Masterclass is bestemd voor casemanagers die werkgevers adviseren over de financiële risico’s van WGA/ZW-instroom.

   Aangesloten bij het RSC?
   Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een  Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van jouw bijscholingstegoed.

    

  • Let op: ben je aangesloten bij het RSC, schrijf dan in via de website van het RSC.

   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

    

  Deel op social media: