Inzetbaarheid bij psychische problematiek – focus op mogelijkheden

Soort opleiding:
Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Door Albert-Jan Vink, psyche@work

  Werken maakt gezond, mits het werk passend is. Albert-Jan gaat in op het belang van een verzuimaanpak waarbij niet de psychische klachten, maar de persoonlijkheid van de cliënt en de wisselwerking met de werkplek centraal staan. Ook wordt ingegaan op de interpersoonlijke dynamiek die de cliënt meeneemt in de begeleidingsrelatie. Hoe gaat de persoon met de werkgever en verzuimbegeleider om en hoe oefenen we invloed uit in deze dynamiek? Gedrag stuurt gedrag, dus de casemanager heeft meer sturingsmogelijkheden dan je zou denken.

  Albert-Jan Vink is GZ-psycholoog en mede-eigenaar van Psyche@Work (www.psycheatwork.nl). Hier richt hij zich op arbeidsgerelateerde diagnostiek, coaching en training.

  Lid van het RSC?

  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap  heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Uw investering voor deze bijscholingsmiddag is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid Lidmaatschap, dan mag u twee bijscholingsavonden of-middagen per jaar gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

   

Deel op social media: