Intervisie met de bedrijfarts: belasting vs belastbaarheid vertalen naar de FML

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   Door: Ben Vlogtman, bedrijfsarts

   Vraagt u zich af hoe een bedrijfsarts in de praktijk een Functionele Mogelijkhedenlijst (FML) invult? Hoe het vraagstuk belasting-belastbaarheid vertaald wordt? In deze bijscholing hoort u dat uit eerste hand van bedrijfsarts Ben Vlogtman. Hij vertelt wat ingewikkeld is en hoe u kunt samenwerken met de bedrijfsarts. In zijn beleving gaat bedrijfsarts zijn over communicatie, over belangen, over verschillen overbruggen, over belasting versus belastbaarheid, over overtuigen, over samenwerken. U kunt eigen casuïstiek inbrengen, dus deze bijscholing biedt een geweldige kans voor wie op een intervisie-achtige manier wil overleggen met een bedrijfsarts.

   Lid van het RSC?
   Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw bijscholingstegoed.

  • Let op: bent u lid van het RSC, schrijf dan in via de website van het RSC

   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heeft u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigenlidmaatschap, dan zijn hierin twee bijscholingsdagdelen per jaar inbegrepen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden. Zo voorkomt u dat u een nota ontvangt van CS  Trainingen en Opleidingen.

  Deel op social media: