Hoera, ik mag een presentatie geven!

Soort opleiding:
Duur:
1 middag, 7 maart 2019
PE-Punten van:
 • Datum: 7 maart 2019

  Tijd: 14:00 uur tot 16.30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur

  Door Emile van der Linde, social entrepeneur

  U bent een kei als inhoudsdeskundige; sociale zekerheidsvraagstukken hebben voor u steeds minder geheimen. Totdat u uw voorstel moet presenteren aan 10 medewerkers van een potentiële opdrachtgever. Of u wordt verzocht om uw goede inzet te presenteren aan de directie. Of als u wordt gevraagd alle leidinggevenden van een organisatie te trainen. In al die gevallen is uw eerste gedachte: ‘Oh nee, hoe zorg ik er voor dat de sessie goed loopt?’

  In deze workshop draaien we dat gevoel om, zodat u actief aanstuurt op het geven van een presentatie of training. Zo leuk vindt u het! Enerzijds reduceren we datgene wat het spannend maakt om te presenteren. Anderzijds krijgt u concrete tips en trucs om te zorgen dat het interessant(er) wordt voor uw toehoorders om deel te nemen aan uw sessies.

  Emile vindt het heerlijk om te presenteren – het is zijn doel dat u ook zoveel enthousiasme gaat ervaren bij dit onderdeel vanuw werk.

  Lid van het RSC?

  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • De investering voor deze bijscholing

  Deze bijscholing duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

  Uw investering voor deze bijscholingsmiddag is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.
  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsmiddagen- of avonden gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: