Hoe maak je de omslag van werkstress naar werkplezier?

Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Door Huub Pennock, organisatieadviseur, trainer en coach bij vijfsterrenwerkplezier

  Het is vaak een uitdaging om medewerkers die uitgevallen zijn door stress zodanig te re-integreren, dat ze daarna minder stress ervaren en met plezier hun werk weer kunnen doen.
  In deze training leert u op een interactieve manier medewerkers (of teams) inzicht te krijgen in hun balans tussen werkdruk en werkplezier. En krijgt u 5 strategieën om die balans te verbeteren. Deze aanpak kunt u preventief inzetten bij medewerkers en teams, maar ook bij het re-integreren van medewerkers die uitgevallen zijn door te veel stress.
  NB: Deze training is niet bedoeld om alleen te luisteren, u gaat ook echt aan de slag!

  Lid van het RSC?
  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Er zijn voor deze opleidingen momenteel geen planningen. U kunt zich daarom ook niet inschrijven.
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  De investering voor deze bijscholing
  Deze bijscholing duurt van 13:30 tot 16:30 uur.
  De investering voor deze bijscholing is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u twee bijscholingsavonden of -middagen per jaar gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: