Hoe maak je de omslag van werkstress naar werkplezier?

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   Door Huub Pennock, organisatieadviseur, trainer en coach bij vijfsterrenwerkplezier

   Het is vaak een uitdaging om medewerkers die uitgevallen zijn door stress zodanig te re-integreren, dat ze daarna minder stress ervaren en met plezier hun werk weer kunnen doen.
   In deze training leert u op een interactieve manier voor uzelf, medewerkers en teams inzicht te krijgen in de balans tussen werkdruk en werkplezier. En krijgt u 5 strategieën om die balans te verbeteren. Als start van de dag ervaart u wat u daar voor uw eigen werk mee kunt. Aansluitend leert u hoe u dit preventief in kan zetten bij medewerkers en teams, en ook bij het re-integreren van medewerkers die uitgevallen zijn door te veel stress. Tevens krijgt u te horen wat de essentie en laatste inzichten zijn rondom stress en ontspanning op het werk en in de werk-prive balans.
   NB: Deze training is niet bedoeld om alleen te luisteren, u gaat ook echt aan de slag!

   Lid van het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 6 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC.

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC.

   De investering voor deze bijscholing
   Deze bijscholing duurt van 9:30 tot 16:30 uur.
   De investering voor deze bijscholing is € 345 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

   Heeft u een Uitgebreid of Zelfstandigen lidmaatschap van het RSC, dan mag u deze dag laten afschrijven van de twee bijscholingsdagdelen die bij het lidmaatschap zijn inbegrepen. Wij verzoeken u zich in te schrijven via de website van het RSC.

  Deel op social media: