Goed werkbaar conform de AVG: best practises

Soort opleiding:
Duur:
1 dagdeel
PE-Punten van:
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Door Roel van der Sanden, CTO van Otherside at work

  Wat gaan we bespreken?
  De AVG en interpretatie van de regels van de AP geven vele richtlijnen mee die als beperkend ervaren kunnen worden. Vanuit deze regels (wat mag er nou écht wel en niet?) en de best practices die Otherside at work bij klanten ervaart, gaat Roel dieper in op de mogelijkheden om op een zo werkbaar en optimaal mogelijke manier aan de slag te gaan met het inzetbaar houden of krijgen van medewerkers. Met respect voor de privacy van medewerkers. In deze bijscholing maakt Roel inzichtelijk wat er allemaal geregeld moet worden om compliant met de nieuwe wetgeving te kunnen werken. Dit is namelijk veel meer dan alleen zaken níet meer vastleggen. Het is van belang dat u goed bedenkt en vastlegt:

  • welke gegevens u waarom verwerkt;
  • hoe lang u deze bewaart;
  • hoe u bewaakt dat u ook alleen deze gegevens verwerkt en conform eigen regels bewaart;
  • én welke afspraken u met uw verwerkers moet maken om volledig ‘in control’ te zijn.

  Voor wie is dit interessant?
  Voor casemanagers, privacy managers en kwaliteits- en procesmanagers die de werkwijze (mede) bepalen rondom het inzetbaar krijgen en houden van werknemers waar u voor verantwoordelijk bent (als HR medewerker van een werkgever of als dienstverlener).

  Lid van het RSC?
  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  De investering voor deze bijscholing
  De investering voor deze bijscholing is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u twee bijscholingsavonden of -middagen per jaar gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: