Eigenrisicodragerschap Ziektewet in de praktijk

Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Tijd: 14:00 uur tot 16.30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur

  Docent: Wim Haije, accountmanager UWV

  Deze bijscholing is specifiek voor professionals die in hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met het eigenrisicodragen voor de Ziektewet. Voert een organisatie dit (deels) zelf uit of is dit volledig uitbesteed aan een private uitvoerder? Een eigenrisicodrager moet zelf kennis hebben van de Ziektewet om binnen de wettelijke kaders optimaal invulling hieraan te kunnen geven.
  Alle taken en verantwoordlijkheden tijdens het eigenrisicodragen voor zowel werkgever als werknemer als UWV komen aan bod. Denk hierbij aan: voor wie draagt de werkgever het risico, wanneer is een claim op een Ziektewetuitkering rechtmatig, de re-integratieverplichtingen, de rol van UWV, regie op het proces etc. etc.’

  Wim Haije is een topspecialist waar het de Ziektewet betreft. U kunt ook al uw praktijkvragen over het eigenrisicodragerschap Ziektewet aan hem stellen.

  Lid van het RSC?
  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Deze bijscholing duurt van 14:00 tot 16:30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur.

  Uw investering voor deze bijscholing is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsavonden of-middagen gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: