De toekomst van werk

  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC

   Door: Emile van der Linde

   De wereld van werk verandert fundamenteel. Dat was al gaande, maar na de Covid-situatie natuurlijk nog meer en sneller. Digitalisering, automatisering en robotisering faciliteren werk, creëren nieuwe banen, maar maken ook veel arbeid overbodig. Organisaties willen wendbaar blijven om mee te bewegen met de turbulentie en onzekerheid van markten. De flexibele schil van arbeidskrachten wordt groter.

   Tegelijkertijd klinkt steeds luider de roep om herziening van de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Diversiteit wordt een steeds groter onderwerp. Ondertussen ontwikkelen zich alternatieve coördinatievormen op de arbeidsmarkt. De gig-economy, crowdworking, hackatons, meerdere generaties op de werkvloer en data science solutions geven een hele nieuwe kijk op de toekomst van werk. Een toekomst die veel vragen oproept, maar minstens zoveel kansen biedt.

   In deze workshop delen we een aantal trends en innovaties. Maar bovenal kansen voor jou als professional. Hoe ga jij je vroegtijdig onderscheiden en inspelen op de toekomst van werk?

   Over de trainer

   Vanuit zijn rol als ondernemer, investeerder en mentor is Emile betrokken bij diverse start- en scale-ups, veelal in op het vlak van arbeid en gezondheid. Hij wordt geïnspireerd door talent en ondernemerschap. Liefst gericht op de toekomst van werk, innovaties en een sociaal-maatschappelijke oriëntatie. Hij initieert en adviseert bij ondernemerschap en innovatie. Conceptueel en concreet. Emile is eigenaar van een arbodienst en trainer voor diverse werkgevers op het vlak van integraal gezondheidsmanagement.

   Aangesloten bij het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van jouw bijscholingstegoed.

  • Let op: ben je aangesloten bij het RSC, schrijf dan in via de website van het RSC.

   De investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

    

  Deel op social media: