De Gezondernemer

Soort opleiding:
Duur:
1 middag, 15 april 2019
PE-Punten van:
 • Datum: 15 april 2019

  Tijd: 14:00 uur tot 16.30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur

  Docent: Emile van der Linde, social entrepeneur

  Leer hoe u uw onderneming meerwaarde geeft in deze aanbodgerichte markt

  Er zijn tal van kansen voor casemanagers en arbeidsdeskundigen voor het volgen van vakinhoudelijke bijscholingen. Maar juist omdat het vakgebied zo specialistisch is zijn er weinig gelegenheden om de inhoud te koppelen aan ‘het ondernemerschap’ of aan de wens om eigen baas te worden. Want stel u bent ondernemer of u wilt graag zelfstandig aan de slag. Waar krijgt u mee te maken, waar loopt u tegenaan, hoe komt u aan klanten, waar kunt u ze vinden en waarom willen ze uw klant worden? Denkt u weleens: Hoe kan het dat die onderneming zo succesvol is en ik zo moeilijk aan klanten kom? Deze avond zorgt voor bewustwording. Bewustwording van uw unieke eigenschappen en waarom klanten juist voor u willen kiezen. En bewustwording over welke verbeterpunten mogelijk zijn.

  Deze bijscholing speelt in op een groeiende vraag naar begeleiding voor de (aanstaande) ondernemer. Concreet en zeer persoonlijk. Vooraf geeft u helder aan wat uw wensen en verwachtingen zijn. Waar loopt u bijvoorbeeld tegenaan bij het neerzetten van uw bedrijf of welke vragen heeft u over de mogelijke oprichting van een eigen bedrijf? Dat mag u mailen naar secretariaat@cs-opleidingen.nl  zodat de docent dit in zijn voorbereiding mee kan nemen.

  Tijdens de sessie op 15 april:

  • gaan we in op de intrinsieke wensen die de markt heeft
  • wordt een algemeen beeld gegeven omtrent meerwaarde in aanbod
  • bespreken we hoe u uw Unique Selling Points (USP’s) onder de aandacht kunt brengen
  • bespreken we hoe u ervoor zorgt dat uw USP’s door uw toekomstige klanten als Unique Buying Reasons worden gezien
  • gaan we dieper in op de individuele wensen en vragen

  Dit is een bijscholing waarna elke (aanstaand) ondernemer vol nieuwe energie en plannen naar huis gaat. Mis het niet. Indien gewenst heeft u de mogelijkheid om een individuele vervolgafspraak te maken waarbij u 1-op-1 aan de docent uw propositie presenteert en feedback ontvangt over verbeterpunten in uw aanbod.

  Lid van het RSC?
  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • De investering voor deze bijscholing

  Deze bijscholing duurt van 14:00 tot 16:30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur.

  Uw investering voor deze bijscholing is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsavonden of-middagen gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: