Casemanager taakdelegatie en casemanager regievoering: zoek de verschillen

Soort opleiding:
Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Tijd: van 14.00 tot 17.00
  Docent: Josephine Spaans

  Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Register Casemanagement (CMtd) onder taakdelegatie (of ‘verlengde arm’) wint snel aan populariteit. Zeker nu de spelregels van de Autoriteit Persoonsgegevens eigenlijk geen andere vorm van verzuimbegeleiding toelaten wanneer er bij de verzuimbegeleiding ook privacygevoelige informatie vrijkomt. De grote winst is dat de casemanager taken kan overnemen van de bedrijfsarts, waardoor deze iets meer op afstand kan blijven. Dat is op zich al waardevol, gezien het tekort aan bedrijfsartsen.

  De AP heeft een duidelijke richtlijn afgegeven dat taakdelegatie en verzuimbegeleiding niet door dezelfde professional mogen worden uitgevoerd. Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? En hoe gaat de samenwerking tussen de casemanager taakdelegatie en de bedrijfsarts? Hoe werkt een triage? Waar wordt een bedrijfsarts blij van? En waar wordt een casemanager taakdelegatie blij van?

  Josephine Spaans neemt u in deze bijscholing mee in de hele nieuwe wereld van taakdelegatie en laat zien waar precies de verschillen zitten tussen de casemanager taakdelegatie en de casemanager regievoering.

  Lid van het RSC?
  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Deze bijscholing duurt van 14.00 tot 17.00 uur.
  Uw investering voor deze bijscholingsmiddag is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsmiddagen- of avonden gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: