Casemanagement bij psychisch verzuim

Soort opleiding:
Duur:
1 dagdeel online
PE-Punten van:
  • Let op: Ben je aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC. 

    

   Docent: Desiree Dona, bedrijfsarts

   Onderwerpen als burn-out, werkstress en post traumatische stress stoornis (PTSS) zijn hot en er gaat bijna geen dag voorbij zonder berichtgeving over deze onderwerpen. In Nederland is de helft van het verzuim langer dan 13 weken verzuim op basis van psychische klachten. Driekwart hiervan is stress-gerelateerd. Uit onderzoek blijkt dat men zonder adequaat ingrijpen gemiddeld 180 dagen thuis zit. Dit kun je voorkomen door de signalen te herkennen en in gesprek te gaan met de werknemer. Desiree vertelt je over de ‘red flags’ en geeft je praktische handvatten.

   Aangesloten bij het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je aangesloten bij het RSC, dan verzoeken wij je in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van je bijscholingstegoed.

  • Let op: Ben je lid aangesloten bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC. 

   De investering voor deze bijscholing is € 199 ex btw.

   Heb je een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.

  • Er zijn voor deze opleidingen momenteel geen planningen. U kunt zich daarom ook niet inschrijven.
  Deel op social media: