Casemanagement bij psychisch verzuim

Soort opleiding:
Duur:
1 middag
PE-Punten van:
 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  Tijd: 14:00 uur tot 16.30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur

  Docent: Desiree Dona, bedrijfsarts

  Onderwerpen als burn-out, werkstress en post traumatische stress stoornis (PTSS) zijn hot en er gaat bijna geen dag voorbij zonder berichtgeving over deze onderwerpen. In Nederland is de helft van het verzuim langer dan 13 weken verzuim op basis van psychische klachten. Driekwart hiervan is stress-gerelateerd. Uit onderzoek blijkt dat men zonder adequaat ingrijpen gemiddeld 180 dagen thuis zit. Dit kunt u voorkomen door de signalen te herkennen en in gesprek te gaan met de werknemer. Desiree vertelt u over de ‘red flags’ en geeft u praktische handvatten.

  Lid van het RSC?

  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen.

 • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. Anders ontvangt u hoe dan ook een factuur van VeReFi!

  De investering voor deze bijscholing

  Deze bijscholing duurt van 14:00 tot 16:30 uur, uitloop mogelijk tot 17:00 uur.

  Uw investering voor deze bijscholing is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.
  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsavonden of-middagen gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: