Beoordeling van arbeidsdeskundige rapportages

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   Docent: Kim Brinkman, Kikame

   Als casemanager schakelt u veelvuldig een arbeidsdeskundige in. De arbeidsdeskundige brengt de mogelijkheden in kaart binnen spoor 1 en spoor 2 op basis van de Functionele Mogelijkhedenlijst die opgesteld is door de bedrijfsarts. Het resultaat is een arbeidsdeskundige rapportage.

   In de praktijk blijkt er een groot verschil in de kwaliteit van de arbeidsdeskundige rapportages:

   • Kunt u kritisch toetsen of spoor 1 wel voldoende onderzocht is?
   • Is de rapportage voldoende indien het UWV het re-integratieverslag gaat toetsen?
   • Geeft de rapportage voldoende handvatten voor de re-integratiekansen? En voor wat er nodig is om deze kansen te benutten?
   • Geeft het rapport handvatten om beweging te creëren?
   • Staan er geen medische gegevens in het rapport die u niet mag weten?

   Waar moet u allemaal op letten bij de beoordeling van de arbeidsdeskundige rapportage? Dat vertelt Kim Brinkman in deze bijscholing. Zij heeft jarenlange ervaring in het beoordelen van arbeidsdeskundige rapportages en is in staat de werelden van arbeidsdeskundige en casemanagement bij elkaar te brengen.

   Lid van het RSC?

   Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen lidmaatschap heeft en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw bijscholingstegoed.

  • Let op: Bent u lid van het RSC, schrijf u dan in via de site van het RSC. 

   Uw investering voor deze bijscholing is € 195 ex btw.

   Heeft u een RSC Uitgebreid of Zelfstandigenlidmaatschap, dan zijn hierin twee bijscholingsdagdelen per jaar inbegrepen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden. Zo voorkomt u dat u een nota ontvangt van CS Trainingen en Opleidingen.

  Deel op social media: