Beoordeling van arbeidsdeskundige rapportages

Soort opleiding:
Duur:
1 middag, 12 december 2018 en 7 februari 2019
PE-Punten van:
 • Datum: 12 december 2018 en 7 februari 2019
  Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

  Docent: Kim Brinkman, Kikame

  Als casemanager schakelt u veelvuldig een arbeidsdeskundige in. De arbeidsdeskundige brengt de mogelijkheden in kaart binnen spoor 1 en spoor 2 op basis van de Functionele Mogelijkhedenlijst die opgesteld is door de bedrijfsarts. Het resultaat is een arbeidsdeskundige rapportage.

  In de praktijk blijkt er een groot verschil in de kwaliteit van de arbeidsdeskundige rapportages:

  • Kunt u kritisch toetsen of spoor 1 wel voldoende onderzocht is?
  • Is de rapportage voldoende indien het UWV het re-integratieverslag gaat toetsen?
  • Geeft de rapportage voldoende handvatten voor de re-integratiekansen? En voor wat er nodig is om deze kansen te benutten?
  • Geeft het rapport handvatten om beweging te creëren?
  • Staan er geen medische gegevens in het rapport die u niet mag weten?

  Waar moet u allemaal op letten bij de beoordeling van de arbeidsdeskundige rapportage? Dat vertelt Kim Brinkman in deze bijscholing. Zij heeft jarenlange ervaring in het beoordelen van arbeidsdeskundige rapportages en is in staat de werelden van arbeidsdeskundige en casemanagement bij elkaar te brengen.

  Lid van het RSC?

  Het bijwonen van deze bijscholingsmiddag is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Bent u lid van het RSC, dan verzoeken wij u zich in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als u een RSC Uitgebreid lidmaatschap en deze bijscholing wilt laten afschrijven van uw tegoed op gratis bijscholingen

 • De investering voor deze bijscholing

  Deze bijscholing duurt van 14.00 tot 17.00 uur.
  Uw investering voor deze bijscholingsniddag is € 145 ex btw. Let op: u ontvangt voor deze bijscholing een nota van VeReFi BV.

  Heeft u een RSC Uitgebreid lidmaatschap, dan mag u per jaar twee bijscholingsmiddagen- of avonden gratis bijwonen. Als u zich inschrijft via de website van het RSC wordt hier direct rekening mee gehouden.

Deel op social media: