Beoordeling van arbeidsdeskundige rapportages
Let op: Ben je geregistreerd bij het het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC.
Docent: Kim Brinkman, Kikame
Als casemanager schakel je veelvuldig een arbeidsdeskundige in. De arbeidsdeskundige brengt de mogelijkheden in kaart binnen spoor 1 en spoor 2 op basis van de Functionele Mogelijkhedenlijst die opgesteld is door de bedrijfsarts. Het resultaat is een arbeidsdeskundige rapportage.
In de praktijk blijkt er een groot verschil in de kwaliteit van de arbeidsdeskundige rapportages:
- Kun je kritisch toetsen of spoor 1 wel voldoende onderzocht is?
- Is de rapportage voldoende als het UWV het re-integratieverslag gaat toetsen?
- Geeft de rapportage voldoende handvatten voor de re-integratiekansen? En voor wat er nodig is om deze kansen te benutten?
- Geeft het rapport handvatten om beweging te creëren?
- Staan er geen medische gegevens in het rapport die je niet mag weten?
Waar moet je allemaal op letten bij de beoordeling van de arbeidsdeskundige rapportage? Dat vertelt Kim Brinkman in deze bijscholing. Zij heeft jarenlange ervaring in het beoordelen van arbeidsdeskundige rapportages en is in staat de werelden van arbeidsdeskundige en casemanagement bij elkaar te brengen.
Geregistreerd bij het RSC?
Het bijwonen van deze bijscholing is goed voor 3 PE-punten voor het RSC. Ben je geregistreerd bij het RSC, dan verzoeken wij je in te schrijven via de website van het RSC. Dat is zeker belangrijk als je een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen registratie hebt en deze bijscholing wilt laten afschrijven van je bijscholingstegoed.
Let op: Ben je geregistreerd bij het RSC, schrijf je dan in via de site van het RSC.
De investering voor deze bijscholing is € 199 ex btw .
Heb je een RSC Uitgebreid of Zelfstandigen registratie, dan zijn hierin per jaar twee bijscholingsdagdelen inbegrepen. Als je je inschrijft via de website van het RSC wordt hier rekening mee gehouden. Schrijf je in via CS Opleidingen dan moet je direct afrekenen via IDeal.