Belangrijk nieuws: CS Opleidingen verhuist naar Ede

CS Opleidingen en de Cylin Onderwijsgroep blijven volop in ontwikkeling en we zijn zo groot geworden dat onze gezellige leslocatie in Randwijk inmiddels helaas echt te klein is. Daarom gaan we verhuizen naar een prachtige locatie waar niets een verdere groei in de weg staat.

Vanaf 7 januari is ons nieuwe adres: Horapark 2 te Ede.

Onze nieuwe locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.
• Auto: neem vanaf de A12 afrit 24, Ede-Wageningen
• Trein: het intercitystation Ede-Wageningen is gelegen op ca. 10 minuten lopen

Dit betekent dus dat alle lessen en examens vanaf 7 januari in Ede verzorgd worden!

Ons team werkt er keihard aan om de verhuizing en de overgang zo soepel als mogelijk te laten verlopen. We zijn ervan overtuigd dat we ‘Ede’ al snel net zo gezellig als Randwijk kunnen maken en dat onze studenten zich er helemaal thuis gaan voelen.
Graag tot ziens in Ede!

Robidus Kennis Academy geaccrediteerd tot bevoegde onderwijsinstelling voor de opleiding Regie op Verzuim

CS Opleidingen, Cylin Beroepsonderwijs en Cylin exameninstituut feliciteren de Robidus Kennis Academy met de accreditatie tot bevoegde onderwijsinstelling voor de opleiding Regie op Verzuim! De toekomstige studenten mogen afstuderen voor het officiële diploma op HBO-niveau van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en krijgen na het het behalen van hun diploma het recht om toe te treden tot het Register Specialistisch Casemanagement om de titel ROV te voeren. Namens Cylin wensen wij de Robidus Kennis Academy veel succes!

Parameters gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk) 2019 bekend

Op 3 september 2018 zijn de parameters van het besluit gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2019 gepubliceerd in de Staatscourant. De gedifferentieerde premie kent een WGA-premiecomponent en een Ziektewet-premiecomponent. Een eigenrisicodrager voor de Ziektewet hoeft het Ziektewetdeel niet te betalen en een eigenrisicodrager voor de WGA hoeft het WGA-deel niet te betalen.

Lees meer…

Sfeerimpressie Zomermarkt 27 en 28 juni

Het was met recht een Zomermarkt: wat hebben we geboft met het prachtige weer. Twee dagen met een ruime keuze uit verschillende workshops, waarbij de eerste dag het accent lag op schadelastbeheersing en de tweede dag op inzetbaarheid. Wij danken onze sprekers: Joost Ahsmann, Jeroen Breen, Paul Lammerts, Peter Kuijper, Michèle Sonneveld, Marja Florax, Linne van Straten, Albert-Jan Vink, René de Bie, Guido Welter, Nico van Hemmen, Simon Troost, Marc van Lokven, Berdy de Bie, Maaike Thijssen en Sybrand Hoekstra. En natuurlijk iedereen die aan de workshops deelgenomen heeft. Heel veel dank voor ieders enthousiasme en graag tot de volgende keer!

Te laat voor sessie Marjol van 27 juni? Kom op 28 juni!

We zijn heel erg blij met alle belangstelling voor de Zomermarkt. Woensdag 27 juni is helemaal volgeboekt! We krijgen hier veel vragen over, want veel mensen willen graag de sessie van Marjol over de AVG en de verschillende rollen van casemanagers bijwonen. Deze mensen raden wij aan zich voor de donderdag in te schrijven. Dan geeft Marjol in de middag een sessie waarin ook dit onderwerp aan bod komt, uiteraard gerelateerd aan het thema inzetbaarheid. Schrijf hier in