Dit is een oud nieuwsbericht. De inhoud kan inmiddels achterhaald zijn door recentere ontwikkelingen.

Nieuw: Register voor Specialistisch Casemanagement

Heeft u de opleiding Post Bachelor Register Casemanagement, Regie op Verzuim of Regie op Ziektewet behaald? En bent u bereid om aan hoge kennis-en kwaliteitseisen te voldoen? Dan kunt u zich sinds 1 januari 2017 inschrijven in een nieuw register: het Register Specialistisch Casemanagement (RSC).

Zorg dat uw diploma zijn waarde behoudt

Het vakgebied van de register casemanager ontwikkelt zich snel. Vroeger ging het vooral om verzuimbegeleiding, maar het aandachtsgebied wordt steeds groter. Bovendien verandert de wet- en regelgeving snel. Het is daarom belangrijk te blijven werken aan uw professionele ontwikkeling. Door bijscholingen te volgen en wellicht zelfs een specialisatie zoals Casemanager Taakdelegatie, Casemanager Ziektewet of Conflicthantering te doen. Zo blijft uw diploma zijn waarde behouden.

Wat verwachten wij van u?

U werkt actief aan uw kennisontwikkeling en legt elke twee jaar een kennistoets af. Om uw kennis bij te houden is het RSC VeReFi abonnement reeds bij het lidmaatschap opgenomen. Daarnaast organiseren we maandelijks meerdere kennis-en intervisiebijeenkomsten.

Wat bieden wij u?

Voor slechts € 399 bieden wij u:

  • Een onafhankelijk register dat als doel heeft de kwaliteit van gespecialiseerde casemanagers te borgen. Zo is het mogelijk voor externe partijen en stakeholders te beoordelen of u de noodzakelijke competenties in huis hebt. Dit is steeds belangrijker in een wereld waarin het handelen van casemanagers onder een vergrootglas ligt.
  • De mogelijkheid u te onderscheiden: u mag direct de titel RCM, ROV of ROZ voeren. Voor de specialisatie-aantekeningen gelden aparte afkortingen. Ook kunnen potentiële klanten u vinden in het specialisatie aantekeningenregister.
  • Iedere maand keuze uit bijscholingsavonden.
  • U krijgt grote kortingen op de VeReFi Kennisdagen.
  • Een VeReFi Abonnement: elke maand de nieuwsbrief met actualiteiten, viermaal per jaar een whitepaper en de extra mogelijkheid zesmaal per jaar vragen te stellen via de VeReFi FAQ.
Mis het grote VeReFi Congres niet

Als u zich aanmeldt voor 15 maart a.s., mag u zelfs gratis naar het grote VeReFi Congres ‘Denken in mogelijkheden’ op 11 april! Wees er snel bij.
Meer weten: www.register-rsc.nl of bel met Marcel Boudewijnse: : 06-22 89 72 76.