Wat te doen met het arbeidscontract na 104 weken ziekte?

Als uw werknemer ziek is, heeft u de plicht om het loon maximaal 2 jaar lang door te betalen. Ook zal alles in het werk gesteld moeten worden om uw werknemer weer aan de slag te krijgen: op de eigen werkplek of in andere passende arbeid. Maar wat als die 2 jaar voorbij zijn?
Past u dan de arbeidsovereenkomst aan of niet? En als er geen passende arbeid beschikbaar is, volgt de vraag: de arbeidsovereenkomst beëindigen of niet? Elke keuze heeft gevolgen. Deze whitepaper geeft u handvatten.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele nieuws over sociale zekerheid? Kies dan voor een VeReFi-abonnement. VeReFi is het kennisplatform van CS Opleidingen en staat voor Verzuim, Re-integratie en Financiën. Voor slechts € 125 ex btw per jaar ontvangt u de maandelijkse nieuwsbrief, 4 whitepapers per jaar en heeft u inzicht in de grote FAQ-databank met vragen en antwoorden over prangende kwesties rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Kijk voor meer informatie op www.verefi.nl

Vraag nu uw gratis whitepaper aan

Als u uw e-mailadres invult, ontvangt u de whitepaper direct in uw mailbox. Door het invullen van uw e-mailadres gaat u ermee akkoord nieuwsberichten van CS Opleidingen te ontvangen. U kunt zich hiervoor altijd weer afmelden.