Dit is een oud nieuwsbericht. De inhoud kan inmiddels achterhaald zijn door recentere ontwikkelingen.

Gezellige feestdagen en voorspoedig 2017

Namens ons hele team van CS Opleidingen en VeReFi bedanken we u voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. We kijken met een goed gevoel terug op 2016: Regie op Verzuim is onverminderd populair gebleken en we hebben een vliegende start gemaakt met de nieuwe opleiding Casemanager Taakdelegatie. Erg trots zijn we ook op de lovende woorden van de accrediterende instantie voor de opleiding Post Bachelor Register Arbeidsdeskundige: we voldoen volledig aan de CADO+-eindtermen.

Net als de afgelopen jaren blijven we in 2017 innoveren. Zo gaan ons nieuwe Register Specialistisch Casemanagement en de VeReFi Kenniskring van start. Ook zijn we heel ver met de ontwikkeling van splinternieuwe opleidingen die aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt.
Kortom: we staan te popelen om met het nieuwe jaar te beginnen en kijken ernaar uit u ook in 2017 van dienst te mogen zijn.

Van 26 december tot en met 30 december zijn wij gesloten. VeReFi-abonneehouders en studenten kunnen wel vragen stellen via de FAQ op verefi.nl. Heeft u een heel belangrijk bericht dat niet kan wachten tot 2 januari? Dan kunt u een mail sturen naar urgent@cs-opleidingen.nl. We zullen uw mail dan op werkdagen beantwoorden. Het blijft wel gewoon mogelijk u in te schrijven voor een opleiding.