Dit is een oud nieuwsbericht. De inhoud kan inmiddels achterhaald zijn door recentere ontwikkelingen.

Extra sessie door Marjol op dag 2 VeReFi Zomermarkt

Op 28 juni staat de VeReFi Zomermarkt in het teken van inzetbaarheid. Een bijzonder actueel thema, en we zijn er trots op dat we geweldige sprekers voor deze dag hebben kunnen krijgen. Wat dacht u van:

  • Maaike Thijssen, vitalitymanager van het jaar 2014: zij neemt u mee door een aantal praktische stappen die u kunt zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid in uw organisatie.
  • Guido Welter, adviseur duurzame inzetbaarheid: hij geeft een demonstratie van de KOBA-Di tool van TNO en NPDI, die direct inzicht geeft in wat duurzame inzetbaarheid u oplevert
  • Peter Kuijper, coach Mind& Health: een veelgevraagd spreker die u alles vertelt over de 10 energizers, factoren waar ieder mens energie van krijgt. Bij deze workshop krijgt u zelfs een persoonlijk plan van aanpak.
  • Simon Troost, landelijk bekend om zijn geweldige kennis over Arbo en PSA.
  • Albert-Jan Vink, eigenaar/trainer/gz-psycholoog Psyche@work: hij gaat in op het belang van een verzuimaanpak waarbij niet de psychische klachten, maar de persoonlijkheid van de cliënt en de wisselwerking met de werkplek centraal staan.

Daarnaast zullen Nico van Hemmen, Marc van Lokven, Berdy de Bie en Sybrand Hoekstra bevlogen vanuit hun eigen praktijk spreken.

Extra sessie: wat mag er wel en niet bij verzuimgesprekken

Aan dit mooie programma hebben we nog een extra sessie toegevoegd. Marjol Nikkels zal bespreken wat er wel en niet mag bij het voeren van verzuimgesprekken in relatie tot de AVG. Ook behandelt ze de highlights uit het nieuwe CS verbindt boekje ‘Van eigen regie naar zelfregie’.

Kortom: u mag deze dag niet missen! Schrijf nu in: VeReFi Zomermarkt