Dit is een oud nieuwsbericht. De inhoud kan inmiddels achterhaald zijn door recentere ontwikkelingen.

CS Opleidingen en SuperGarant bundelen krachten

Per 15 juli 2020 is CS Opleidingen onderdeel van de SuperGarant Groep. CS Opleidingen is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. In het afgelopen decennium is CS uitgegroeid tot de marktleider in onderwijs voor sociale zekerheid, verzuim en re-integratie. Grondleggers van CS zijn Marjol Nikkels en Herwin Schrijver, welke beiden betrokken zullen blijven bij CS Opleidingen.

Marjol Nikkels en Herwin Schrijver:

“We hebben afgelopen jaren met enorm veel energie en plezier CS Opleidingen in de markt gezet en we zijn dan ook trots op het bedrijf wat er nu staat. Mooi om te zien dat we met het delen van onze kennis en expertise anderen kunnen opleiden en inspireren tot het uitvoeren van kwalitatief goede verzuimbegeleiding in Nederland. In SuperGarant vinden wij een partner met dezelfde drive om de kwaliteit van verzuimbegeleiding op een hoger niveau te brengen en te houden”.

Guus Mineur:

SuperGarant heeft zich de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot specialist voor het MKB op het gebied van zorg en sociale zekerheid. Wij combineren kennis van  branches met kennis en expertise op het gebied van sociale zekerheid en arbodienstverlening. Het samengaan van CS Opleidingen en SuperGarant biedt ons de mogelijkheid om onze individuele krachten gezamenlijk verder uit te bouwen. ”

CS Opleidingen zal haar activiteiten vanuit hun vestiging in Ede blijven voortzetten.