Uitgelichte opleidingen:

Een opleiding op het gebied van sociale zekerheid volgt u natuurlijk bij CS Opleidingen.
U kunt dan rekenen op 10 zekerheden:

done Als enige geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
De opleidingen van CS Opleidingen zijn geaccrediteerd door de HAN. Zo bent u zeker van gecontroleerde kwaliteit, al 15 jaar onafhankelijk en adequaat.
done Meer dan 15 jaar ervaring, al meer dan 2500 casemanagers opgeleid
CS Opleidingen is de grondlegger van het vak casemanagement. Door de jaren heen hebben we al meer dan 2500 casemanagers opgeleid. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn begrippen in de markt.
done Toonaangevende, door CS ontwikkelde opleidingen
Onze opleidingen en specialisaties komen voort uit onze visie op het vak casemanagement en worden door onze vakdocenten in samenwerking met externe specialisten zelf ontwikkeld. Dit leidt telkens weer tot toonaangevende, vernieuwende opleidingen.
done Actuele lesprogramma’s
CS Opleidingen houdt continu de ontwikkelingen op het vakgebied sociale zekerheid in de gaten en vertaalt deze door naar de praktijk. Zo bent u steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken en begrijpt u ook wat ze betekenen.
done Ervaren docenten en vakspecialisten uit de praktijk
Al onze docenten zijn werkzaam in de wereld van sociale zekerheid en weten waar ze het over hebben. Daarnaast zijn ze getoetst op didactische vaardigheden.
done Onafhankelijke, controleerbare toetsing via exameninstituut Cylin onder toezicht van de HAN
De examens wordt verzorgd door Cylin, het Exameninstituut sociale zekerheid. Cylin is een onafhankelijk instituut dat o.a. zorgdraagt voor het samenstellen en nakijken van de examens van de door de HAN geaccrediteerde opleidingen die bij CS Opleidingen verzorgd worden. Op deze manier wordt de kwaliteit van de examens geborgd en weet u zeker dat u een waardevol diploma behaalt.
done Een diploma van de HAN en van de Stichting Post HBO
Slaagt u voor uw examen dan wordt u beloond met een waardevol diploma van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (opleidingen op hbo-niveau) en/of de Stichting Post HBO (opleidingen op postbachelorniveau).
done Opleiding en diploma hebben bewezen waarde op de arbeidsmarkt
Opleidingen van CS en de bijbehorende diploma’s worden bijzonder gewaardeerd op de arbeidsmarkt, waardoor u een streepje voor heeft.
done Toegang tot het kennisplatform Verzuim Re-integratie en Financiën (VeReFi)
Als student bij CS Opleidingen heeft u toegang tot VeReFi. Op dit kennisplatform vindt u actuele informatie, handige rekentools en applicaties, een documentenbank etc. Kortom: handvatten om de geldstromen sociale zekerheid in uw organisatie inzichtelijk te maken en u te helpen bij de uitoefening van het vak van casemanager.
done De kennisontwikkelaars zijn landelijk bekend als innovators sociale zekerheid
Drijvende krachten achter CS Opleidingen zijn Marjol Nikkels en Herwin Schrijver. Marjol is een veelgevraagd spreker op congressen en auteur van diverse boeken en artikelen over haar vakgebied. Herwin staat bekend om zijn vernieuwende visie op sociale zekerheid.

Bekijk alle opleidingen