CS Opleidingen levert al meer dan 10 jaar hoogwaardige opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Als je bij ons een opleiding volgt, kun je rekenen op de volgende 10 zekerheden:

done Als enige geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
De opleidingen van CS Opleidingen zijn geaccrediteerd door de HAN, waarmee je verzekerd bent van onafhankelijk gecontroleerde opleidingen.
done Meer dan 12 jaar ervaring en al meer dan 6000 casemanagers opgeleid
CS Opleidingen is de grondlegger van het vak casemanagement. Door de jaren heen hebben we al meer dan 6000 casemanagers opgeleid. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn inmiddels begrippen in de markt.
done Toonaangevende en actuele lesprogramma’s
Onze opleidingen en specialisaties komen voort uit onze visie op het vak casemanagement en worden door onze vakdocenten in samenwerking met externe specialisten zelf ontwikkeld. Dit leidt telkens weer tot toonaangevende, vernieuwende opleidingen. We houden continu de ontwikkelingen op het vakgebied sociale zekerheid in de gaten en vertalen deze door naar de praktijk. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken en begrijp je ook wat ze betekenen
done Ervaren docenten en vakspecialisten uit de praktijk
Al onze docenten zijn werkzaam in de wereld van sociale zekerheid en weten waar ze het over hebben. Daarnaast zijn ze getoetst op didactische vaardigheden.
done Onafhankelijke, controleerbare toetsing via Cylin Exameninstituut onder toezicht van de HAN
De examens worden verzorgd door Cylin, het Exameninstituut sociale zekerheid. Cylin is een onafhankelijk instituut dat o.a. zorgdraagt voor het samenstellen en nakijken van de examens van de door de HAN geaccrediteerde opleidingen bij CS Opleidingen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de examens geborgd en weet je zeker dat je een waardevol getuigschrift behaalt.
done Bij het merendeel van de werkgevers in Nederland bekend
CS Opleidingen heeft het vak casemanagement in Nederland op de kaart gezet. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn al jaren een begrip onder werkgevers.
done Opleidingen hebben bewezen waarde op de arbeidsmarkt
Opleidingen van CS Opleidingen en de bijbehorende getuigschriften worden bijzonder gewaardeerd op de arbeidsmarkt, waardoor je een streepje voor hebt.
done Toegang tot het kennisplatform Verzuim Re-integratie en Financiën (VeReFi)
Als student bij CS Opleidingen heb je toegang tot VeReFi. Op dit kennisplatform vind je actuele informatie, handige rekentools en applicaties, een documentenbank etc. Kortom: handvatten om de geldstromen sociale zekerheid in jouw organisatie inzichtelijk te maken en je te helpen bij de uitoefening van het vak van casemanager.
done De kennisontwikkelaars zijn landelijk bekend als innovators sociale zekerheid
Drijvende krachten achter CS Opleidingen zijn Marjol Nikkels en Herwin Schrijver. Marjol is een veelgevraagd spreker op congressen en auteur van diverse boeken en artikelen over haar vakgebied. Herwin staat bekend om zijn vernieuwende visie op sociale zekerheid.
done Certificaten bieden directe toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement
De gedegen, onafhankelijke toetsing van onze opleidingen zorgt ervoor dat de certificaten van CS Opleidingen/HAN erkend worden door het RSC. Na inschrijving bij het RSC mag je de titel die hoort bij jouw opleiding voeren: ROV, RCM, RCMC, RSZ, ROZ, ROW, ADVI of CMTD