Uitgelichte opleidingen:

Een opleiding op het gebied van sociale zekerheid volgt u natuurlijk bij CS Opleidingen.
U kunt dan rekenen op 10 zekerheden:

done Als enige geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
De opleidingen van CS Opleidingen zijn geaccrediteerd door de HAN. Zo bent u zeker van gecontroleerde kwaliteit, al 15 jaar onafhankelijk en adequaat.
done Meer dan 15 jaar ervaring, al meer dan 3000 casemanagers opgeleid
CS Opleidingen is de grondlegger van het vak casemanagement. Door de jaren heen hebben we al meer dan 3000 casemanagers opgeleid. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn begrippen in de markt.
done Toonaangevende en actuele lesprogramma’s
Onze opleidingen en specialisaties komen voort uit onze visie op het vak casemanagement en worden door onze vakdocenten in samenwerking met externe specialisten zelf ontwikkeld. Dit leidt telkens weer tot toonaangevende, vernieuwende opleidingen. We houden continu de ontwikkelingen op het vakgebied sociale zekerheid in de gaten en vertalen deze door naar de praktijk. Zo bent u steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken en begrijpt u ook wat ze betekenen
done Ervaren docenten en vakspecialisten uit de praktijk
Al onze docenten zijn werkzaam in de wereld van sociale zekerheid en weten waar ze het over hebben. Daarnaast zijn ze getoetst op didactische vaardigheden.
done Onafhankelijke, controleerbare toetsing via Cylin Exameninstituut onder toezicht van de HAN
De examens worden verzorgd door Cylin, het Exameninstituut sociale zekerheid. Cylin is een onafhankelijk instituut dat o.a. zorgdraagt voor het samenstellen en nakijken van de examens van de door de HAN geaccrediteerde opleidingen bij CS Opleidingen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de examens geborgd en weet u zeker dat u een waardevol diploma behaalt.
done Bij meer dan 85% van de werkgevers in Nederland bekend
CS Opleidingen heeft het vak casemanagement in Nederland op de kaart gezet. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn al jaren een begrip onder werkgevers.
done Opleiding en diploma van CS Opleidingen en de HAN hebben bewezen waarde op de arbeidsmarkt
Opleidingen van CS en de bijbehorende diploma’s worden bijzonder gewaardeerd op de arbeidsmarkt, waardoor u een streepje voor heeft.
done Toegang tot het kennisplatform Verzuim Re-integratie en Financiën (VeReFi)
Als student bij CS Opleidingen heeft u toegang tot VeReFi. Op dit kennisplatform vindt u actuele informatie, handige rekentools en applicaties, een documentenbank etc. Kortom: handvatten om de geldstromen sociale zekerheid in uw organisatie inzichtelijk te maken en u te helpen bij de uitoefening van het vak van casemanager.
done De kennisontwikkelaars zijn landelijk bekend als innovators sociale zekerheid
Drijvende krachten achter CS Opleidingen zijn Marjol Nikkels en Herwin Schrijver. Marjol is een veelgevraagd spreker op congressen en auteur van diverse boeken en artikelen over haar vakgebied. Herwin staat bekend om zijn vernieuwende visie op sociale zekerheid.
done Diploma’s bieden directe toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement
De gedegen, onafhankelijke toetsing van onze opleidingen zorgt ervoor dat de diploma’s van CS Opleidingen/HAN erkend worden door het RSC. Na inschrijving bij het RSC mag u de titel die hoort bij uw opleiding voeren: ROV, RCM, RCMC, RSZ, ROZ, ROW, ADVI of CMTD.

Bekijk alle opleidingen